404 - Page not Found

 Podjetje se ukvarja z računalniškim inženiringom, kar pomeni celotni projekt na ključ. Podjetje je specializirano za proizvodnjo, prodajo in servis računalniške strojne opreme različnih blagovnih znamk. Kot dodatek pa je investicijska oprema za povezovanje večih računalnikov v celoto. Specializirani smo za vzdrževanje in postavljanje manjših do srednjih računalniških sistemov, seveda pa imamo rešitve tudi za večja podjetja. Postavimo/preuredimo vam lahko omrežje, svetujemo pri izbiri optimalnega sistema za Vaše potrebe. Izdelamo tudi mrežno infrastrukturo (polaganje kablov, izdelava univerzalnega ožičenja, postavitev brezžičnega ožičenja). Postavimo vam poštni, datotečni ali aplikacijski strežnik, registriramo domeno… Izdelamo vam sistem arhiviranja in varnostnega kopiranja podatkov. Poskrbimo za neprekinjeno napajanje ter zaščito pred udarci strele.
 
Od leta 2002 je podjetje tudi član Inženirske zbornice Slovenije, ki dodeljuje »koncesijo« za projektiranje, ki ga predvideva Zakon o gradnji objektov.
 
Referenčna podjetja pri katerih smo sodelovali pri izgradnji njihovih informacijskih sistemov in s katerimi še danes sodelujemo so: Lafarge Cement d.d., Etol d.d., Engro Tuš d.o.o., Elektro Celje d.d., Slovensko Ljudsko Gledališče Celje, Notarska pisarna Fink itd.
 
Poleg računalniškega inženiringa pa v podjetju prav tako izvajamo izobraževanja v obliki seminarjev za:

  • cat. 5,
  • cat. 6, 
  • optičnih komunikacij,
  • izobraževanje aktivne opreme.

Vizija podjetja:
Naša strategija je prenesti na uporabnike najsodobnejšo tehnologijo in rešitve v svetovni računalniški industriji skupaj z našim znanjem in izkušnjami ter s tem uporabnikom pomagati pri večji konkurenčnosti in uspešnosti na trgu. Kakovost, zanesljivost in odgovornost je obveza, ki jo čutimo do uporabnikov.
 
V Sloveniji želimo biti ena vodilnih sistemskih hiš za celovite računalniške in informacijske rešitve na ključ.
 
Janko Plaznik Direktor podjetja