404 - Page not Found

Partnerstvo za Turčijo

 
 
 
None

 

Partnerstvo podjetij LANCom (vodilni partner), Hardstore in Epromar (partnerski podjetji) je uspešno pridobilo sofinanciranje na javnem razpisu za »Spodbujanje partnerstev za učinkovitejši nastop na tujih trgih 2018 - 2019«. Glavni namen projekta je skupna pot prodora konzorcija in uspešnega trženja lastnih integriranih rešitev za železniški promet partnerstva podjetji operacije »Partnerstvo za Turčijo« na turškem trgu.

Glavni cilji projekta »Partnerstvo za Turčijo« so:
Medsebojno povezovanje partnerjev podjetij LANCom (vodilni partner), Hardstore in Epromar (partnerski podjetji) za skupno pot prodora in uspešnega trženja lastnih celovite rešitve pri informiranju potnikov v železniškem prometu, ki poleg osnovnega softwareskega sistema rešitve integriranih sistemov PIS in PAS (podjetje Lancom) vključuje še celotno hardwaresko opremo nabavljeno od podjetja Hardstore in celovito povezovanje software-a in hardware-a preko zanesljive računalniške in mrežne infrastrukture, kar bo opravilo podjetje Epromar. Partnerji bomo na trg v Turčiji vstopili komplementarno, saj v tem vidimo tudi bistvo partnerstva.

Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javne agencije: www.spiritslovenia.si.